Bekijk Woonschip Bunskamp 15 Meppel

Prachtig wonen op een unieke locatie op het woonschip Panta Rhei

Op een verscholen plekje, op één van de mooiste ligplaatsen -een schiereilandje-  net buiten Meppel ligt een parel van een woonschip. Het draagt de naam Panta Rhei wat ‘alles stroomt’ betekent. Deze Hasselter Aak is in 1916 gebouwd en is lang gebruikt voor het vervoeren van vracht. Onder andere op de Oostzee. Nu is het al vele jaren een sfeervolle woning.

Het schip is 28 meter lang en 5 meter breed. De riante woonkamer kijkt heerlijk uit over het water. Er zijn twee balkons, drie slaapkamers en in het onderschip zijn nog eens twee kamers en voldoende bergruimte. Bijzonder: dit schip heeft een eigen afgesloten tuin met overkapping en schuur. En daarmee heeft het de ideale combinatie van wonen op het zacht deinende water en toch met beide voeten op de wal van de eigen tuin kunnen genieten.

4 gedachten over “Bekijk Woonschip Bunskamp 15 Meppel

  • admin Bericht auteurBeantwoorden

   Hallo,

   Deze waterwoning is inmiddels verkocht. Op dezelfde locatie is nummer 12 te koop. Vraagprijs € 270.000,-. Meer gegevens zien of de brochure aanvragen kan via mail of via Funda.
   Met vriendelijke groet,
   Van Santen Makelaardij

  • admin Bericht auteurBeantwoorden

   Hallo,
   Deze waterwoning is inmiddels verkocht. Bunskamp 12 staat inmiddels te koop. Vraagprijs €270.000,- Meer informatie of een brochure aanvragen kan per mail of via Funda.nl.

   Met vriendelijke groet,
   Van Santen Makelaardij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *