Over Van Santen Makelaardij

Een woning kopen of verkopen doe je maar een paar keer in je leven. Het is een belangrijke stap die je niet lichtzinnig neemt.
Kopers en verkopers goed adviseren, werk uit handen nemen en ontzorgen tijdens deze belangrijke stap is wat het makelaarsvak zo mooi maakt.

Van Santen Makelaardij bestaat uit Makelaar Julia van Santen, bijgestaan door een team van specialisten. Zoals woningfotografen, plattegrond-tekenaars en interieurstylisten.

Na jaren als uitgever te hebben gewerkt heeft Julia de overstap gemaakt naar het makelaarschap. Uit interesse. En omdat het tijd was voor iets nieuws. Iets met blijvende betekenis voor anderen. Ze heeft ervaring opgedaan bij een makelaarskantoor in Zwolle en sinds 2017 werkt ze vanuit haar woonplaats Meppel. Julia is gecertificeerd makelaar en ingeschreven in het KRMT register. Dat geeft een aantal zekerheden. Door permanente scholing wordt voortdurend geïnvesteerd in kennis en kwaliteit. De registratie is op persoonlijke titel en staat daarmee garant voor deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.